marți, 13 decembrie 2016

Morții care au votat

Mitologia negativă a PSD (conform propagandei opoziției) ne spune că, în ultimele decenii, au votat de mai multe ori persoane decedate. Că s-a furat votul, fie și în parte. Posibil.

Ce e foarte interesant, la aceste alegeri (prin sacrificarea PNL de către marxista înțeleasă Gorghiu,  cu atașul imposturii guvernului Cioloș), e că s-a convins furtul. Fie, desigur, și în parte.

Au votat morții. Toți și încolonați. Dacă se va face un calcul care să arate câți cetățeni care au votat USR îi sunt repartizați fiecărui mort din Colectiv, vom vedea că morții în continuare votează. Doar că organizat, doar că prin ricoșeu. Imaculați, sterili chiar. Prin pervertirea paradoxală a corupției în lozincă premium. Prin pasteurizare.

Președintele Klaus Iohannis declara înainte de închiderea urnelor că își dorește să fie cât mai mulți necunoscuți în Parlament. Transparentului, tehnocratului i-a reușit. Într-un fel sau altul, aproape 9% au votat morții. 

Altfel nu justific această hologramă dubioasă a cărei singură calitate e că vine de nicăieri. Calul, când intră în Troia, devine el sistemul. Mai devreme sau mai târziu.

Niciun comentariu: