luni, 20 iunie 2011

Nimic

Criticii sunt rezervaţi faţă de literatura mea. Sunt rezervaţi deci sunt mese. Şi dacă sunt mese cum să rezervi o masă de scris?


D.D.

8 comentarii:

Anonim spunea...

poate pt k e proasta!

Darie Ducan spunea...

Nici oglinda nu te remarcă, ano-nime'.

andreea m. spunea...

Darie stii f bine kum se fofileaza critica si tu i-ai acuzat pe multi dintre ei ca ar fi critici de editura nu critici de carti. Tu ai pe undeva dreptate, park mai stie cineva la ce editura au publicat Arghezi, Bacovia, Ion Barbu, Emil Botta, Vinea sau Naum, nici Eminescu nu mai stim la ce editura a publicat, pentru ei conteaza doar prezentul, tu vezi kam k Tudor Vianu treaba, din susul lit. nu din josul ei unde e totul foiala si fojgaiala abjecta. Nici makr 80istii nu mai conteaza pe unde au publicat, ci cartile lor. Uita-te la Cosovei kre stiu k iti place. Nu te mai agita si intelege k ei nici nu se obosesc sa priceapa ca sunt niste scriitori ratati pe kre tocmai pentru k sunt culti ii doare. Si acum clasicul tine-o tot asa! wtf?

alexandra spunea...

unii traiesc la cacealma darie altii o fac din pasiune si din vocatie

Darie Ducan spunea...

Andreea m,

E foarte adevărat ce spui. Vreau să îţi fac cadou o carte pentru acest comentariu la obiect. Mă bucur că ai citit Vianu. E un progres.

Alexandra,

Frumos spus. Îţi mulţumesc. În loc de cacealma aş folosi caterincă, cuvânt din venele Dâmboviţei, şi pe care îl urăsc. E prea mult manelism, de fapt, în lumea literară. Cu cât mi-e mai scârbă de ea cu atât scriu mai bine şi mai mult.

andreea m. spunea...

Darie merci. Te caut.

Anonim spunea...

Darie nu mai ataca critica. Critica e un act de receptie. Foarte util. Iti faci rau singur.

Darie Ducan spunea...

Anonim,

N-ai înţeles, nu atac critica, ci paraziţii ei. Vezi cine devin directori ai criticii dacă cei cu adevărat mari s-au retras de la a scrie cronici de carte în ultimii 20 de ani?