luni, 7 februarie 2011

Boxe şi neam prost

Prin ce nu e egală o biserică de cartier care scoate boxele afară duminică dimineaţa, să se audă slujba la kilometri distanţă, cu un manelist care scoate pe balcon boxele şi dă aparatul la maximum?
D.D.

7 comentarii:

OptSpreNoua spunea...

Pai in primul rand Biserica promoveaza valori si nu incultura, doreste binele oamenilor, nu-i arunca spre hedonism.
De curiozitate, ce biserica are boxe atat de puternice incat sa se auda la kilometri departare?

Darie Ducan spunea...

OptSpreNoua,

Să fie decentă. Ştiu şi singur că dacă vreau să aud slujba trebuie să mă duc la biserică. De ce mi-o bagă în cap cu forţa, eu poate nu vreau s-o aud. E un soi de viol şi ăsta şi în orice ţară civilizată ar fi normal să sun la poliţie şi le-ar da o amendă, că mă deranjează. La noi însă nu e nimic normal.La noi persistă tabu-ul că e casa lui Dumnezeu. Nu e nicio casă a lui Dumnezeu. Dumnezeu e în oameni nu în ciment şi beton.

Nu-i arunc spre hedonism, ci tocmai spre prostie, spre incultură şi indecenţă. Pe cei care fac aşa ceva, nu pe toţi, evident.

Anonim spunea...

o sa arzi in focul iadului!

Drosophyla spunea...

:))a zis cindva o colega intr-o scriere de-a ei: la ea la tv trinitas e linga taraf tv.si se uita ea si vede dc: pe amindoua se cinta fals si pe amindoua se poarta mult aur :))

OptSpreNoua spunea...

Sunt de acord cu parte din ce zici si anume ca nu trebuie bagat pe gat cuiva Cuvantul Lui Dumnezeu, pentru El nu cere asa ceva, deci aici ar trebui ceva mai multa cumpatare(in lipsa de alt cuvant) din partea celor de la biserica. Dar totusi, intr-adevar este Casa Lui Dumnezeu. Ai incercat vreo data sa scapi de oboseala orasului intrand intr-o biserica si doar sa stai intr-un colt, linistit(nu ma refer de mers la slujbe, etc)? Ai un loc in care esti in siguranta si te poti gandi la lucrurile care conteaza cu adevarat in viata ta.

Revenind la subiect, bucura-te ca nu auzi manele in boxele de la biserica.

Darie Ducan spunea...

Drosophyla,

Sună bine ca să "ne" râdem. Dar cred că decent e să nu cădem în mişto.


OptSpreNoua,

Să mă bucur? Eu ştiu?

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!