sâmbătă, 18 decembrie 2010

Tatăl meu, poetul Răzvan Ducan, a reeditat cartea sa "Epistole către Adrian Păunescu" Salut această apariţie!


Cartea „Epistole către Adrian Păunescu. Carte de iubire”, Ediţia a II-a, 225 pagini, format A5, a apărut la editura Nico, Tg. Mureş, în aceste zile de început ale lunii decembrie 2010. Achiziţia cărţii se poate face trimiţând 25 lei, plus 10 lei, pentru cheltuielile de trimitere prin poştă, în regim de „recomandată cu confirmare de primire”, la adresa: Răzvan Ducan, str. George Enescu, Bloc 2 B, etj. II, ap. 10, Târnăveni, cod poştal 545600, Jud. Mureş. Cei care vor achiziţiona cartea vor avea parte de un autograf personalizat din partea autorului. Grăbiţi-vă, tirajul nu este inepuizabil!
(R.D.)
Cartea conţine poeme, reportaj, articole, amintiri, fotografii inedite din arhiva familiei Ducan şi reprezintă ediţia a doua, adăugită, a cărţii cu acelaşi nume, editată în 1998 la Editura Tipomur, în colaborare cu Editura Noul Pământ, de către Răzvan Ducan. Cartea conţine şi numeroase referiri la mine, cuprinde şi un text al meu şi fotografii. E o reeditare care se cuvenea făcută, acum, din păcate acum, pentru a ilustra o prietenie şi a lăsa mărturie despre un mare poet.
(D.D.)

3 comentarii:

Anonim spunea...

adrian paunescu nu e un poet ci un versificator de talent

Anonim spunea...

Anonim,

Încă n-ai murit în chinuri?

Anonim spunea...

Un gest frumos. Mă bucur, Darie, că nu eşti printre cei care îl înjură. Ştii că nu a fost perfect, dar şi că a fost un mare poet.