marți, 22 iunie 2010

Pe luminăţiile lor îi uităm?


9 comentarii:

Silviuţ spunea...

Ei nu plătesc taxe, ei percep taxe. În ziua de azi dacă nu ai destui bani, rişti să rămâi cu mortul neîngropat.
Deşi sunt creştin-ortodox, consider că în ceea ce priveşte religia, lucrurile sunt exagerate.Mântuirea nu se obţine prin icoane îmbrăcate în aur şi argint sau prin alte lucruri referitoare la bani.Banii trebuie utilizati pentru satisfecerea nevoilor societăţii.
Există aşa zisa "Cutia milei", dar întrebarea este: Milă pentru cine? Cui revin banii din acea cutie?

Silviuţ spunea...

Ei nu plătesc taxe, ei percep taxe!

Darie Ducan spunea...

de acord

Anonim spunea...

Asta imi aminteste de ceva ce se spune ca a zis regina Frantei Marie Antoinette atunci cand a izbucnit revolutia franceza. Poporul francez, foarte infometat la vremea aceea, invadase palatul Versailles pretinzand ca nu este destula paine pentru toata lumea. Atunci Marie Antoinette a raspuns garzilor palatului: "Daca nu au destula paine, dati-le sa manance tort".

Cristian Gava spunea...

Sa ii lasati in pace macar pe sfinti,pe acesti oameni ca PS Daniel care sunt reperele morale ale acestui popor.Nu pot privi acest articol decat cu dispret suveran si cu ironie.Daca aceasta biserica ortodoxa,pe care cu ticalosie fara margini,cu rea-credinta o atacati,nu exista,porul roman nu ar mai fi fiintat nici el astazi.Atacati simbolurile nationale fara sa va documentati,nu aveti habar de cat de multe actiuni a facut PS Daniel in favoarea acestui popor.
Dumnezeu sa va ierte,ca are de ce!

Cristian Gava spunea...

Cei care nu pot iesi in evidenta prin propriile lor forte,ataca marile simboluri.
Sobolanii care,pe plan international vor sa iasa in evidenta(Dan Brown) se iau de biserica si de Dumnezeu,cei care vor sa fie auziti pe plaiurile mioritice se iau de Presedintele Traian basescu sau de Patriarh.
Lasati eroii in pace,inapoi in gaurile voastre, la a voastra micime!Apel catre sobolanii denigratori ai Sfintei Biserici!

Darie Ducan spunea...

Cr. Gv,


...mda

Anonim spunea...

cum iti permiti mai pupinbasesc de gava sa vorbesti asa cu darie?

Anonim spunea...

Mai gava !
In desteptacunea ta inexistenta tu te iei de Darie care nu este el autorul jignirilor. Instinctul tau de lingau te duce la pupatu-n ..., in speranta ca vei fi slavit de cei mari. Acest articol exista pe bloguri de mult da tu nu prea stii pe ce lume traiesti. Fii sigur ca nu ne vei face sa credem in eroii tai.Nu ne spune noua despre , religie, despre biserica si nici despre eroii tai. Ii cunoastem noi mai bine si pe ei si si pe tine. Tu semeni leit cu dascalu tau si singura materie asimilata este "linsul"
Pe tine Darie te sfatuiesc sa nu tragi apa pana nu si scuipi.