vineri, 27 noiembrie 2009

Mizeria Băsescu

Dacă după înregistrarea video în care Traian Băsescu loveşte cu pumnul un copil şi dacă după faptul că a găsit o justificare pentru aceasta mai ajunge preşedinte înseamnă că suntem azi un popor mizerabil şi demn de toată mila.

D.D.

5 comentarii:

Dan Tanasa spunea...

Total de acord cu tine!

Anonim spunea...

Pai se vede ca si marinarul si STAFUL sau electoral ne cred un popor de oameni creduli, care acceptam tot ce ne spun ei. Le atrag atentia ca noi suntem un popor cu capul pe umeri si nu credem in ei.
Asa cum spun ei ca filmul trensmis de posturile tv. este un fals si noi putem afirma ca reconstituirea lor este un fals si mai mare. Avem dreptul sa luam ca adevar ce consideram noi si nu ce ne vara ei sub nas. Cat despre minciuna sa stiti ca "omul beat spune intodeauna adevarul"Ramane la latitudinea fiecaruia sa constate cand a fost beat faptasul. Prima data cand a spus ca probabil a fost injurat de copil sau cand a spus ca nu a batut pe nimeni nici odata !

Anonim spunea...

Eu iti inteleg "apartenenta" ta la PSD, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te transformi si tu intr-un ins orb si sa incepi sa denaturezi adevarul ca toti comunistii, avizi de putere!...analizeaza cu luciditate si "fair-play" filmuletul respectiv si asculta si ce spun specialistii in legatura cu el...E UN TRUCAJ. Nu ai ascultat si tu argumentele? iti spun eu cateva: viteza din film este de 70 km pe ora, in timp ce aceea a unuia care practica boxul este de numai 50 km. apoi, lipsesc multe "frame"-uri, apoi toata lumea rade, luminile albastre...s.a.m.d. La toate astea se adauga faptul ca niciun om politic, cat ar fi el de "agresor", nu ar lovi un copil in timpul propriei campanii electorale...se vede ca psdistii vor sa puna mana cu orice pret pe tara asta si sa ne vanda pe toti, inclusiv pe poeti...:P.Vezi ca daca din nefericire ar castiga cei pe care ii sustii, ai ajunge sa scrii versuri comuniste...intelegi tu...sa nu mai aduc aminte de faimosii moguli,care refuzati de Basescu (problema Petrom, Posta Romana si anularea infractiunilor) s-au aliat contra lui. Mai mult, Psd, care "sustin" cauza copiilor agresati, au propus pt votare legea violentei moderate in scoli...Intelectualii ar trebui sa distinga coruptia.

Darie Ducan spunea...

Anonim,


Nu sunt un pesedist, sunt un om care imbratiseaza idei de stanga si nu mi se pare ca Geoana ar fi un presedinte bun, dar e oricum mai bun decat Basescu. Nu ma intereseaza filmuletul, ci ce a spus Basescu dupa difuzarea lui.

Nu te doara pe tine capul, nu ma vinde si nu ma cumpara nimeni, nu ma vand ideilor in care nu cred.

Anonim spunea...

Mai anonimule 2 ! Vezi tu de politica ta si lasa-l in pace pe fiecare sa faca ce doreste. Te obosesti degeaba ca oamenii liberi tot ce considera ei cred si nu ceia ce minti tu. Nu mai spala creerii nimanui ! Crezi ca vrem o noua dictatura ? Ne-am saturat de una !
Daca marinarul tau iasa presedinte, poporul roman nu va mai fi liber ! Nu uita fiecare are dreptul legitim sa creada ce vrea si eu voi face ceia ce vreau ! Fa si tu ce vrei ca nu ma interesezi dar nu mai da sfaturi nimanui! Nici macar mie.