sâmbătă, 29 august 2009

Naţionalismul plăcerii

Am fost convins de un lucru când mi-a dat o fată zilele trecute nişte prezervative cu gust de arţar. Da, în Canada. Iată, deci, că da, există un naţionalism al plăcerii şi chiar un şovinism al posedării femeii, cu toată culpa istorică. O culpă pe pulpă!

Noi, românii, de câte ori nu visăm să facem sex cu nişte unguroaice focoase şi să le penetrăm cu aceeaşi forţă cu care înaintaşii lor i-au tăiat lui Mihai Viteazul capul? Să le doară la fel. Uneori şi facem. Dar să le doară plăcut.

De câte ori nu ajungem la extazul sexual al bombei atomice când hormonii mimează Hiroshime?
De câte ori nu împărtăşim femei cu ţeava noastră lungă de racordare cu sentimentul că ar gusta direct din tunurile Primului Război Mondial?

Există un naţionalism al părului de pe mâini şi de pe picioare, evident, al franţuzoaicelor. Cu atâtea secole de ghilotină şi nici măcar epilarea n-au învăţat-o? O perpetuă dorinţă a englezoaicelor care mai visează proprietari de teatre şi o specificitate a nemţoaicelor grase şi cu unghii negre... Fiecare fantă de iluzie are o sexualitate explicit naţională.

Prezervativele cu gust de arţar ar trebui să îşi lărgească gama pe cuprinsul Canadei, să aibă şi guler din blană de elan sau veveriţă şi bot de marmotă pentru stimularea plăcerii. Cutele vaginul nu trebuie, cu tot naţionalismul, să simtă între ele doar o fluturare de steag, ci o împingere de lance, un tac, o crosă de golf, o minge de oină.

Din cele mai vechi timpuri naţionalismul plăcerii s-a manifestat intens, sexualitatea s-a motivat prin tratate istorice, Mata Hari mereu a avut un plural, Monica Lewinski un trabuc mai cubanez decât Fidel Castro, în sensul că el s-a lăsat.

Iată de ce a face sex cu un prezervativ cu gust de arţar nu blasfemiază o ţară ci îi logodeşte complexele întru plăcere. E singurul act maniacal şi masochist pe care l-am sesizat în această ţară cu sexualitate cursivă, Canada.

Complicitatea istorică e mai mare, Turnul Chindiei istoriei întregi, la Târgovişte, a încercat să intre în gaura de glonţ fatal a lui Ceauşescu, ca o revanşă, dar era prea strâmtă, ca un vagin după model nord-coreean. Iată deci şi Asia cum ne parvine, luna intră direct în centrul Marelui Zid Chinezesc dându-i ocol şi fecundează Kim Ir Sen eclipsele micimii.

Acel prezervativ cât toţi arţarii duce în el de ce a fost Europa sterilă, duce în el mirajul mai bunului, mirajul eternei Dulcineea, dezbrăcată şi posedată între sâni de Rosinanta, pentru că domnul Quijote s-a sinucis...

3 comentarii:

laura spunea...

e tare textul tau, darie, ai un talent urias si asta se vede se simte de la distanta.nimeni dintre tineri nu se apropie de talentul tau,afla ca multi se simt complexati de tine. cu bine!

Anonim spunea...

@darie,

trekut, vazut, plakut

Josef K. spunea...

Teribilism gratuit.