duminică, 14 iunie 2009

Mizerii, la Târgu Mureş

Celebra zambilă-n brânză din Târgu Mureş, Smaranda Enache, îl atacă nedrept şi mercenar pe valorosul om de cultură Lazăr Lădariu. Când să fie făcuţi cetăţeni de onoare ai oraşului, vânduta zice, ca în Caragiale, că nu primeşte dacă i se dă şi distinsului poet. Multă râcă udemeristă, multă murdărie de om mic! Ce nu înţeleg mercenarii e că nu tot ce lingi are putere curativă, deşi primele litere nu se schimbă, şi o operă substanţială a păstrării românismului zonei nu poate fi făcută harcea parcea de un fum al arderii de paie.

Darie Ducan

5 comentarii:

Dan Tanasa spunea...

Ca mare dreptate mai ai Darie!

Anonim spunea...

Darie nu mai merge cu nationalisme in secolul asta. Ladariu a gresit secolul.

Darie Ducan spunea...

OhO, da, judeci ca la Bruxelles, global, dar problema e particulara. Citeste istorie, vezi declaratiile si compara-le cu realitatea.

Pentru baietii de Dorobanti nationalismul de portofel conteaza. Se pare ca si tu judeci cu ficatul.

Anonim spunea...

Sunt de acord cu Darie.Sunt un cetăţean din Mureş ce cunoaşte lucrurile la prima mână!!!! Voi ceilalţi, mai ales din regat, habar nu aveţi ce ne pregătesc cei din ţară, care contestă Trianonul!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Ma anonimule ! Tu esti regatean si nu roman. Tocmai duplicitatea voastra le da la unguri NAS si la romani nervi si suferinta ! Dezbinarea romanilor este cartea pe care joaca ungurii ! Pacat, de prostia noastra a romanilor.
Oare ce ar fi sa stai si tu in Ardeal, cativa ani buni si apoi sa te vad !