marți, 30 iunie 2009

Iluzia guvernării

Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, a fost în tinereţe sex-simbol. Dacă e aşa, înseamnă că Boc o face cu găurile din buget. Şi intră cu totul în ele! Numai noi, românii, suntem frigizi mereu.

D.D.

5 comentarii:

cristi spunea...

Frigizi si fraieriti de toti. Mai ales de unguri luai-ar dreaq.

Anonim spunea...

Si politica PSD a fost mai buna desteptule?

Darie Ducan spunea...

@cRISTI,

Nu confunda politica mizerabilă şi antistatală a UDMR cu ungurii de rând. Între ei sunt oameni excepţionali şi minunaţi. Şovinismul aşa cum îl arăţi tu, interjecţional, e semnul omului mărunt. Argumente trebuie şi dovezi. Aşadar, presupunând că te-ai referit la UDMR şi nu la confraţii noştri unguri de rând, îţi spun că problema nu e la ei, ei sunt foarte competenţi şi eficienţi din păcate în răul pe care îl fac. De ce nu suntem şi noi competenţi, ca români?

Faptul că judeci global te defineşte. Eu am prieteni unguri şi sunt oameni pe care îi iubesc, nu asta e problema, ci cantonarea într-un şovinism mărunt. Tu eşti problema!

Darie Ducan spunea...

Anonim,

Da, s-a furat şi atunci de s-a învineţit locul, dar a fost mai bună. Niciodată Psd nu a avut un guvern(al său, acum e parte din acesta doar!)atât de incompetent si caraghios ca asta. Faptul ca Boc e un puţoi politic şi un caraghios se extinde asupra întregului guvern. Singurul om care îmi place din guvernul ăsta e Cristian Diaconescu.

Anonim spunea...

cristi,
k s nu mai spunem k luai-ar se scrie lua-i-ar..papa