joi, 18 iunie 2009

Băsescu şi tâmpiţii

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus domnului Gabriel Liiceanu nu "garcon, încă o sticlă!" ci că şcoala românească scoate tâmpiţi, evident, tot cum ai scoate un dop de la o sticlă.

Nu mai vorbesc de faptul că iarăşi avem o caricatură de preşedinte, în ţara asta de gogomani în care el e cel dintâi, că doar cam asta a spus, ci ne gândim că fata lui e un mai proaspăt produs al şcolii româneşti decât el. Adică tâmpiţii ajung la Bruxelles? Silogismul cinic aici ne conduce! Nu doresc să o atac pe duduie pentru că nu există şi mai ştiu eu pe unul care măcelărea turme de oi crezându-le inamici, în loc să le mulgă prezidenţial, cum ştie prea bine Udrea, mulgătoarea numărul unu a ţării.

Dacă şcoala nu e de absolvit în ţara cu graniţa făcută de burţile unora, nici bolile nu sunt de tratat aici, domnule Băsescu, Viena vă prieşte o dată în plus. Eu propun să plecaţi şi să conduceţi ţara prin corespondenţă. Oricum şi astfel ne veţi trimite saliva ca bon fiscal pentru contribuabili prin faptul că veţi lipi aceste scrisori care oricum tot prin ambasada Austriei vor ajunge pierdute.Numai să nu cumva să vă tăiaţi la limbă ca s-ar putea să vă otrăviţi şi, până găseşte Boc scara să vă salveze, mi-e teamă ca şcoala românească va chiar da atâţia tâmpiţi cât să nu poată trata atâtea seve rele de cârmaci.

Darie Ducan

Niciun comentariu: