luni, 25 mai 2009

O poză veche, din copilărie, cu Andreea Marin

7 comentarii:

Liv spunea...

mi-ai sters comentariul... esti mic si infirm. un papagal indragostit de cele trei pene colorate pe care le are in coada...

T. spunea...

liv, nici ca se putea spune mai bine intreaga lui poveste. eu ii propun sa isi puna frumos papionul, ca tare bine-i sade, si sa dea fuga la otv sa se dea cu fundul de pamant si sa spuna intregii lumi cat de persecutat e el.

Liv spunea...

Felicitări, Darie.
Chiar dacă cei de la Humanitas sau Polirom sînt orbi şi invidia îi împiedică să recunoască adevăratele valori, iată că le-ai dat peste nas. Ai apărut la o emisiune de mare cultură şi sînt sigur că n-a existat intelectual care să nu se fi uitat la ea. Mă bucur că ai înţeles unde îţi este locul şi că ne-ai făcut nouă, admiratorilor tăi, acest minunat cadou.

Anonim spunea...

"Oamenii inteligenţi discută idei. Oamenii mediocri discută evenimente. Oamenii submediocri dicută despre alţii."(Liv, T.....)

Anonim spunea...

anonime,
vad că tu discuţi despre alţii, sfredelindu-le cu limba roză străfundurile poeziei.

T. spunea...

Anonim 1, adica Darie, mai lasa citatele luate de pe net, nu misca pe nimeni eruditia ta. Te-ai gandit tu sa devii celebru la surprize, sa suspine toate pensionarele de emotie. Exista oare ceva pe lumea asta ce nu ai face pentru o farama de faima? Nu ai pic de verticalitate, chiar daca faci tu pe importantul si incoruptibilul.
Dar esti atat de amuzant in stupizeniile pe care le faci, incat blogul tau e un deliciu.

Anonim spunea...

FORZZZZAAA prostia, darie!!! sa ne bagi si poze cand te furisai tu fusta Mihaelei Radulescu! nu stii niciodata de unde vine inspiratie, nu?:) macar muza cea dintai am aflat cine-a fost.. ah! misteriosule! de ce publici de-abia acuma poza cu andreea marin? inca tineam langa inima caseta pe care inregistrasem emisiunea in care apareai tu, Mesia al poeziei noastre!