joi, 9 aprilie 2009

Situaţia se agravează la Chişinău

- autorităţile, neputând controla situaţia, intimidează populaţia cu sms-uri prin care se anunţă arestări de ziarişti care în urmă cu ceva timp au îndrăznit să crâcnească împotriva regimului.

-opoziţia s-a aliat cu comuniştii din laşitate.

-dubele poliţiei au luat până acum cca. 200 de tineri, care sunt în arest.

-spitalele au fost anunţate oficial să se aştepte la un val mare de răniţi şi de morţi.

-au fost văzute dube în faţă cu numere de Moldova şi în spate cu numere de Transnistria. Se presupune că sunt cu arme.

-există zvonul aproape confirmat că în cursul zilei de azi Rusia va trimite un avion cu armament pentru autorităţile din Chişinău, grenade şi pistoale automate.

- preşedinţia Moldovei a fost intenţionat lăsată să fie asediată în seara zilei de luni pentru ca versiunea oficială să poată avea ţinte. Era de presupus că manifestanţii vor arbora steagul României pe preşedinţie şi au profitat de asta, dându-le frâu liber ca să fie un pretext să anunţe implicarea României. Mai mult cel care a arborat steagul e, spun cei din jurul lui, rus. Surpriză!? În plus au fost văzuţi poliţişti scoţând pietrele de pavaj cu care avea să se devasteze clădirea.

România e băgată în această situaţie de către Rusia ca să se scoată castane din focul lor cu mâna noastră. Bine totuşi că versiunea oficială a României e corectă, chiar dacă nu înflăcărată prin cele afirmate de ministrul de externe Cristian Diaconescu.

-autorităţile caută tineri prin licee şi universităţi şi îi arestează fără motiv, pentru a intimida.

-din Rusia au pătruns securişti şi forţe strategice.

.............

D.D.

Niciun comentariu: