marți, 21 aprilie 2009

Îndemn!

Grăbiţi-vă să muriţi pentru ţara aceasta! Cât mai e a noastră. Cât nu devine România Felix, provincie a unui U şi-a unui E.

Grăbiţi-vă să muriţi pentru ţara aceasta! Cât suntem români înainte de a fi continentali. Cât nu ajungeţi în univers pe scara de serviciu!

Darie Ducan

12 comentarii:

Anonim spunea...

mori tu primu?

Darie Ducan spunea...

Anonim,

Desi nemuritor, prin definitie,
mor, sa nu mori tu de inanitie!

T. spunea...

Darie draga,

Desi idiot prin definitie,
Mananci cacat cu mare ambitie!

Anonim spunea...

Darie, nu fi supărat pe individul de mai sus. Cred că T. vine de la "Ţăranul de mall"! ( din Dicţionarul de mitocănie urbană)

T. spunea...

hai sa mori tu? eu stiam ca taran se scrie cu Ţ, nu cu T, da' te inteleg darie, ca te aperi singur si nu mai tii cont de detalii. te pupic!

Anonim spunea...

ah, cat mi-a placut asta! Ii propun lui T sa initiem ciclul "Draga Darie draga", sa fie asa, 3 glorioase intiale DDD fara numar, fara numar, fara nuuuumar pentru vocea patriei:

Draga Darie (III),

Desi nemuritor,
Mananci cacat triumfator!

...leapsa merge mai departe...

T. spunea...

Esti zeu olimpian scanteietor,
Voinic flacau nascut din brav popor,
Insa cum viata-i curva, ah, ce trist,
Scrii de cacat si te visezi artist!

andreea m. spunea...

@Darie,

Sper ca nu ii iei in seama pe tiriplicii astia retardati!

Imi place mult cum scrii! Bye.

Anonim spunea...

Draga Darie (V),

Dar muza canta de pe-a tale buze, Tu, crai maret, cureti lumea de rele spuze,
Gunoiul si scarnava tu le strangi in gura,
si tu le molfai, aprig, plin de ura!

Anonim spunea...

@andreea.m: sictir! Darie, esti de o prostie halucinanta ca ti-ai mai facut un blog doar ca sa para real ca ai si tu o fana. Stilul e acelasi,trogloditule!

tolstoievski spunea...

Darie, cum poate muri cineva pentru țară? Tu te declari gata să mori, dar trăiești bine-mersi și compui inepții. Și Păunescu se răsucește, asemenea-ți, pe rotisorul morții întru neam, și-n timpul ăsta molfăie și rîgîie, și trăiește. Eventual și fute, daca-l mai ține osînza. Și Vadim moare lătrînd pentru patrie. Și Gigi moare pac-pac. Fiecare moare cum poate, ipocrit și fanfaron, storcînd din imbecilitatea unei idei false laudele unor imbecili fără idei.

BWV 1007 spunea...

Oo, tu mic Păunescu!... la fel de pseudo-tragic, la fel de fals și de putred. Originalitatea atârnă doar îngâmfarea ta nemăsurată. Îți recomand călduros, ca lectură de closet, discursurile și "poeziile" lui nenea Păunescu la plenarele partidului. Mă aștept să ai parte de un orgasm intelectual. Succes!