duminică, 5 aprilie 2009

Cel mai bou dintre oameni...

Cel mai bou dintre oameni, bou şi nu bour, gratuit, fals, gol şi idiot, imbecil, bolşevic şi... toată hărmălaia de invective o merită Vladimir Voronin, care, la alegerile de azi de la Chişinău vrea să ducă Moldova spre Europa cu comunismul său. Acest buboi roşu e un fel de Dej, greţos şi barbar, fără nuanţe, ca barda. Spre Europa prin comunism, latră cu râtul său şi nici nu mai ştim cât e porc şi cât e câine această fiinţă din mitologia dejecţiei.

Tot ce sper este că fraţii noştri vor fi suficient de luminaţi ca să nu îi acorde majoritate parlamentară muscalului care şi când dă un îndemn de luptă pare că râgâie, muscalului care crede că e european să întorci câteva sute de români de la graniţa ...cu ei înşişi când e vorba să sărbătorească unirea Basarabiei cu Vechiul Regat.

Sper să câştige contracandidatul său, chiar şi de ar fi o cărămidă, prefer inerţia sărăciei unui stat supravieţuibil decât cârma unui idiot. Prefer să am încredere într-un cal ce fuge liber, cu riscul de a mă răni, decât într-un birjar cretin care îl loveşte cu biciul până îi dă sângele. Prefer să nu îl mai văd pe acest idiot care ţine în copitele sale o constituţie cu care, când merge la toaletă, se şterge în părţile laterale, asta dacă nu cumva îi fac alţi ciraci(cum şi el îi e altuia!) acest menaj.

Doamne, apără Basarabia şi scap-o de lepra ce s-a abătut asupra ei!

D.D.

Niciun comentariu: