miercuri, 28 ianuarie 2009

Liber la înjurături

A început un nou val de înjurături la adresa mea. M-am hotărât să le dau satisfacţie celor ce se simt bărbaţi înjurându-mă. Le pun un număr de telefon la dispoziţie, să mă înjure: 0755876311. Le-aş da talent, dar nu ştiu cum. Sunaţi fraţilor, înjuraţi-mă! Chiar de aţi înroşi telefonul nu veţi egala dragostea de care mă bucur din partea altora! Am spus.


Darie Ducan

7 comentarii:

Liv spunea...

Darie, cine te înjură? N-am văzut prea multă mişcare pe blogul tău. Zero comentarii, la cele mai multe posturi. Lumea s-a plictisit de tine, iar cei care te înjurau, n-o făceau pentru că te-ar fi invidiat, ci pentru că practic îi enerva aroganţa ta fără fundament. Un poet minor cu aere de geniu. Au greşit, înjurîndu-te. Ar fi trebuit să-ţi plîngă de milă. Penibilul amuză, iniţial, apoi provoacă silă, iar ceva mai tîrziu, milă. După care, plictiseşte.

Mă uitam cum îl lăudai pe micul Păunescu şi cum te ignora de fiecare dată. Şi-n penibilitatea ta, nu-ţi dădeai seama că nici nu avea cum să se poarte altfel. După ce vine unul şi-ţi sfredeleşte curul cu limba, nu poţi să-l iei în braţe şi să-l pupi în bot.

Anonim spunea...

Liv, băiatule,iar ai uitat să-ţi iei medicamentele!!!!!
Un ins ca tine lipsit de orice har, dar cu ambiţii, şi-a făcut, din lovirea celor cu har, un mod de viaţă, evident compensatoriu. Eşti tot mai ridicol cu modul tău de agasare. Refulează-ţi neîmplinirile în altă parte. Ne-am săturtat de tine !

Liv spunea...

Anonime,
eşti searbad şi sărac cu duhul. Şi tot zici de medicamente. Ţi se pare ţie o găselniţă ucigătoare şi geniala chestia asta. Dacă tu tot repeţi, o să reiau şi eu ce-am spus mai demult, citînd o lege a lui Murphy: "Un prost găseşte întotdeauna altul şi mai prost, care să-l admire". Tu - te-ai prins - eşti ăla şi mai prost care-l admiră pe poetul de 156 de centimetri.

Şi cred că te refereai la "defulat", nu la "refulat", care înseamnă exact opusul a ceea ce crezi tu. Cunoştinţele tale de psihologie sînt la fel de vaste ca cele literare, motiv pentru care nu m-aş mira să-l pui pe Bebe Sexologul lângă Jung, aşa cum, probabil, pe Darie îl alături, în mintea ta, lui Nichita sau Sorescu.

Cât despre "ne-am săturat de tine", nu înţeleg la cine te referi cu acel "ne". La tine şi la Darie? Că nu văd zburdând pe-aici o pleiadă de admiratori ai poetului şi nici comentatori care să te susţină cît stai cu limba în curul micului poet.

Vorbim mai tîrziu, că s-a făcut ora 4 şi trebuie să-mi iau medicamentele.

T. spunea...

stimabile anonim, te-as sfatui sa nu ma stai cu destu' apasat pe semnul exclamarii, unul e suficient si nu mai pari pe punctul de a izbucni in urlete.

liv, ai intuit foarte bine reactia la penibil, insa pe mine nu poate sa nu ma amuze micutul bard autoproclamat geniu si sa nu ma umfle rasul cand citesc din cand in cand cu altii infantilismele lui pe post de penseuri profundissime si de mare efect.

darie e un caz absolut fabulos, el este omul caruia ori de cate ori i s-ar intoarce curul, se repede cu entuziasm si cu buzele intinse ca sa-l pupe cu ipocrizie.

e totusi un mare lucru sa ti se spuna de o suta de ori ca esti praf si sa continui sa scrii maculatura, la sfatul a doi scriitorasi pensionari care misuna din lansare in lansare dupa masline si faima,luand toate reactiile drept invidie.

Anonim spunea...

Liv, degeaba încerci tot felul de sofisme. Rămâi ce eşti, UN NIMENI, ce emite pretenţii intelectuale. Probabil îţi numeri anii ajunşi, contabizându-ţi eşecurile. Ai vrut dar n-ai putut fiindcă nu ai ce-ţi trebuie. Ratare la cub, puiul mamii. Învingător doar în camera ta foarte mică.

Oamenii tineri cu har, din ţara asta, au dreptul să viseze frumos fără să-ţi ceară ţie voie ! Nu ?

Bia spunea...

Liv, esti tare:))

Anonim spunea...

E o părerere că eşti tare. Corect, dar de cap! Loveşte-te de zid. E acelaşi material cu al tău. Cine se aseamănă se adună! O zi bună!