duminică, 23 noiembrie 2008

Marele...

La Târg o aud pe Denisa Comănescu prezentânu-l pe "...marele scriitor Ioan T. Morar..."Am trăit s-o aud şi pe asta! Nu ştiu de ce atunci, pe loc, câteva volume de Tolstoi au luat-o la vale din raft. Oare de ce?

D.D.

3 comentarii:

Ioan T. Morar spunea...

stimabile,
Apreciez ca ati semnalat săritura peste cal a Denisei Comănescu. Şi pe mine m-a surprins, şi nu în mod plăcut. Dar asta e, porumbelul zburase.
ma bazez pe Dvs, ca tînăr scriitor onest, şi atunci cînd cineva va spune că nu am nici o carte scrisă. Sper să săriţi în apărarea devărului cu aceeaşi promptitudine,
Al Dvs.
Ioan T. Morar

Ioan T. Morar spunea...

mi+a luat un timp să vă citesc şi CV-ul şi o parte din opera postată pe internet. Sînteţi un mare scriitor!
Sper ca, la auyirea acestor vorbe, să nu vă cadă din rafturi cărţile lui Păunescu şi Băciuţ! :-)

Sarpele Alb spunea...

Maestre Ioan T. Morar (presupunand ca sunteti chiar teribilul ziarist si reper impozant al presei romane, cu o studentie atat de justa din punct de vedere ideologic),
ce noroc sa va gasesc pe acest blog! Profit de ocazie pentru a va intreba in ce librarie as putea gasi cartile dumneavoastra. Chiar ma intereseaza literatura colosului care sunteti. Am citit candva pe blogul panevgheniei voastre cateva consideratii transante despre un prozator pe care eu il pretuiesc si, din acest motiv, sunt tare curios sa vad cam pe unde se situeaza beletristica dumneavoastra.
Pentru ca tot veni vorba: se mai cenzureaza pe blogul Mariei Voastre sau ati renuntat la aceasta meteahna profesionala?

Domnule Morar, am observat in ultima perioada ca abordati subiecte cu totul si cu totul nesemnificative pe blogul dumneavoastra. Eu v-as ruga sa redeveniti acel Ioan T. Morar vigilent, cu un inalt simt civic si cetatenesc, care, prin articole furibunde, ii punea la punct pe fostii demnitari "comunisti". Am vazut ca l-ati fotografiat odata pe unul dintre ei cand iesea din metrou. Acesta este un flagrant, domnule Morar! Cum isi permitea oare omul acela sa circule cu metroul? Dar cum va permiteti dumneavoastra, ca anti-comunist declarat ce sunteti, sa circulati cu metroul, una dintre mandriile Epocii de Aur?! Mie, ca anit-comunist, mi-ar fi rusine sa folosesc acest mijloc de transport in comun. Undeva in adancul sufletului ati ramas totusi un om nou, domnule Morar?

In rest, totu' bine si frumos? Il mai imitati din cand in cand pe secretarul general al Partidului Comunist Roman? Erati bun la treaba asta! De altfel, asa ati si devenit faimos...
A, Excelenta, inca o nedumerire: despre ce casete video care va au ca protagonist pomenea acum cateva saptamani Andrei Badin?
Si de ce e lumea asta atat de rea, dom'le?