marți, 21 octombrie 2008

Ce ne vom face fără ea?

Oana Zăvoranu a ieşit din politică, iată o ştire care ne lasă mască. După ce că era cât pe-aci să candideze la deputăţie( de puta madre, de-aici o veni termenul?) şi şi-a scos silocoanele din acei genunchi de gospodine căţăraţi pe piept cărora le zice sâni, ca să apară sinceră, cu tot ce are ea mai natural, în faţa electoratului, s-a retras şi a ieşit şi din partid. Şi eu care voiam să-i recomand ca în, de acum şosetele ce-i atârnă pe piept, să-şi pună direct urnele de vot!!! rămân cu buza umflată.

Trăim ca în poemul celebru al lui Kavafis în care aşteptarea barbarilor era ultima soluţie şi, când se află că nu mai există barbari care să cucerească şi să impună legi, lumea cedează psihic zicând că aceştia erau, totuşi, o soluţie. Dar de unde Kavafis? Nici ea şi nici Pepe nu cântă pe versurile lui. Apropo, Kavafis ăsta pe unde joacă? La AEK Atena cumva?

Darie Ducan

3 comentarii:

phoeticgirl spunea...

Of,deci nu mai pot, pe unde merg se vorbeste de Darie de o vreme,il lauda sau il spurca, mai nou deschid televizorul,pe Realitatea si dau de el recitand. Ce tara e asta?

Anonim spunea...

Ma aflam o data la biserica ruseasca, mai in iarna si in curte un tanar recita abundent o poezie beton unei tipe si unor tipi. era intrun palton si cu un fular galben. l-am tinut minte si cred ca era darie ducan.acu, ca ii vad figura. bravos

Darie Ducan spunea...

Phoeticgirl,

E o tara dumnezeiesc de frumoasa!

Anonim,

Se poate sa fi fost eu. Da, asa e, cred ca recitam Vasile Voiculescu.