marți, 30 septembrie 2008

Din Cartea dintre doi talhari

Cateva poeme din Cartea dintre doi talhari, aparute in Canada.http://www.aslrq.ro/ASLRQ_fichiers/prietenii%20poeziei_files/darie%20ducan/darie.htm

10 comentarii:

Anonim spunea...

Poemele sunt excepţionale!!!!!!!!

er!n spunea...

Încă nu pot să cad în extaz, dar simt un început de minune, care ar fi de purtat mai departe. Simt în tine pe cel care scrie cu norma, pentru clipă, nu pentru eternitate.

Darie Ducan spunea...

Anonim, mersi

Er!N
Oi scrie eu cu norma, dar cert este ca tu ai norma la a fi anonim, lucrezi full-time.

Liv spunea...

Darie, chiar şi din cele cîteva răspunsuri pe care ţi le-a trimis în joacă şi cele cîteva strofe, se vede clar că Er!N are infinit mai mult talent decît tine.

Anonim spunea...

Er!n, înseamnă talent deosebit să ai capacitatea de a imortaliza clipa. Norma? Eventual Norma(n) Manea!

Anonim spunea...

Cîtă "dreptate" ai tu, "ştiutorule" în toate Liv.Da, toţi cei 22 de milioane de români sunt mai talentaţi decât Darie!Săracă ţară bogată! Liv, cred că tu poţi, liniştit, să fi acuzat de port ilegal de pix..., pardon, calculator cu legare la internet. Ar trebui examene psihologice, ca cele din învăţământ sau de la şcoala de şoferi. Mi-e din nou,(a câta oară?) milă de tine!Dacă te-aş vedea pe stradă şi aş ştii cine eşti ţi-aş da un leu pentru a cumpăra o bucată de ...mâine!

Liv spunea...

Anonime,
dacă ţi-ai da numele sau e-mailul, ţi-aş trimite contul meu de card, ca să depui acolo leul care-ţi dă senzaţia de mărinimie, măreţie şi siguranţă. Dar cum n-ai identitate, te bănuesc a fi micul Darie, care nu-şi mai ia apărarea în nume propriu şi acţionează ascuns. Tu nu vezi că pe blogul ăsta doar aia cu inteligenţă discretă îl apără pe Darie?

Anonim spunea...

Pe stradă nu saluţi decât oamenii care crezi că merită din partea ta acest favor. La fel şi aici, nu-mi dau numele decât celor care cred eu că merită acest "lucru". Tu, Liv, eşti prea negru la suflet şi prea nedrept, în invidia ta măruntă, pentru a a avea acest favor. Nu cred că eşti un om care să merite încredere. Tu ai spus cu "gura" ta.... internetă că nu ai ruşine!Alte cuvinte cred că sunt inutile!

Anonim spunea...

Şi încă ceva Liv. Am mai spuso. NU SUNT DARIE! Dacă mă crezi bine! Dacă nu iarăşi e bine!

Liv spunea...

Ai "mai spuso"? Ai dreptate, nu eşti Darie. Eşti unul mai agramat, care-l admiră.