luni, 22 septembrie 2008

Carte noua. CARTEA DINTRE DOI TALHARI
Mi-a aparut la Editura Nico un volum amplu de poeme numit Cartea dintre doi talhari, un volum de vreo 370 pagini care constituie partea centrala dintr-o trilogie de poezie,numita Trilogia Golgotei sau Trilogia Rastignirii. Vor urma si talharii, am inceput cu cel dintre ei.

Darie Ducan

14 comentarii:

Anonim spunea...

Darie, poate n-ar strica sa anunti Cartea dintre doi talhari si pe agonia.ro. Nu e decat o parere!

Anonim spunea...

Am citit cartea. e beton!

coco chanela spunea...

e superrrrrrrrrrrrrrr. darie,hai la mine-n dormitor, sa-ti vad marca blugilor!!

andreea m. spunea...

felicitari,dragule, ma bucut 4u

Liv spunea...

darie, tu care luneci prin meandrele limbii române, ţie îţi place să te laude una care se bucură "4u"????
atît de jos poţi să cobori doar pentru a smulge nişte laude?
păi ar trebui să-i mulţumeşti lui Popescu, care te critică atît de inteligent

popescu spunea...

Liv, oricine-l critica pe darie e ori imbecil, ori frustrat, ori ambele. Culmea e ca toti cei care-l lauda sunt ori agramati si inculti, ori clonele lui.

Liv spunea...

Popescule, ai văzut cât costă "Cartea dintre doi tâlhari"? Un volum de poezie la 40 de lei, e ceva foarte rar în România, unde şi poezia bună se vinde prost. Cred că şi Borges ar avea dificultăţi să vândă 7-800 de vulume de poezie cu 11 euro, în România.
N-am înţeles, însă, dacă volumele tânărului Darie se vând în librării, vulgar şi neselectiv, spre nemulţumirea anonimului cu inteligenţă distrectă, sau dacă le vinde însuşi poetul, după modelul idolului său, Păunescu.

Liv spunea...

volume, voiam să spun
şi inteligenţă discretă

Anonim spunea...

S-au găsit Lolek şi Bolek, alias Liv şi Popescu. Serial de răutate şi prostie.Animaţie pe blog(g)!

Liv spunea...

Anonim, mă surprinzi în mod plăcut. Mai ştii şi alte nume în afara celui al micului poet. Lolek şi Bolek. E bine, eşti pe drumul cel bun. Dacă perseverezi, în cîţiva ani o să vii cu exemple din "Cei trei muschetari" sau din "Winnetou"!

popescu spunea...

Lolek si Bolek? Sunt magulita de aceasta comparatie. Multumesc, anonimule. Liv, lasa-l pe darie sa viseze frumos. 40 RON pe o carte de ducan? Eu am cumparat cu 40 RON Leonid Dimov, Nora Iuga si Komartin. As mai fi luat si Linda Maria Baros, dar nu mi-au ajuns banii. Dar am fost multumita, cu banii dati de fraieri pe un volum de ducan, eu am cumparat 3 volume ale unor poeti valorosi.

Anonim spunea...

Cartea are aproape 400 de pagini,desteptilor, nu 70,ca altele. Desigur ca nu cantitatea conteaza, dar cu cat sa vinzi o carte asa groasa, cu un leu?

Anonim spunea...

Cine se aseamana se aduna. Si voi, Popescu si Liv, v-ati gasit. Sacul si petecul!Ce ar fi sa va uniti frustrasile, precum singuratatile! Daca cumva nu ati facuto, cumva!?

behemoth spunea...

bai ducan, tu faci bishnitza cu fitzuici la pretzuri de marquez.

400 de pagini? tu scrii si`n somn, baiatule? fa-ti un pat din carti. dupa ce adormi ii dau eu foc. crede-ma.