joi, 17 iulie 2008

Tren de plăcere

Cineva îmi spunea zilele trecute, când mă aflam ore bune într-un tren care şi aşa avea o întârziere de trei ore, mulţumită C.F.R., că în Germania trenurile au întârzieri datorită sinucigaşilor care aleg această cale de a muri. Câţi sinucigaşi să fi fost la noi, pentru trei ore de întârziere? Nu, nu au fost sinucigaşi, pentru că românul e masochist, îndură! Dar cred că a fost ministrul transporturilor. Sau nu?


D.D.

8 comentarii:

amonimus spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
anca spunea...

Darie,
C.F.R-ul nu are ruşine. eu am pierdut un avion acum 2 saptamani din cauza lor. Draq in ei!

Liv spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Darie, te rog frumos să nu mai răspunzi inşilor cu trivialităţi în limbaj. Ar fi un dialog al surzilor, ping-pongul de replici.Nu vezi că au în vedere argumentul forţei în detrimentul forţei argumentului. Te rog foarte mult acest lucru.Un anonim pe care lumea...

Darie Ducan spunea...

haha,mi se face frica!

monica spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
monica spunea...

tren de placere...adevarat. e o placere sa simti mirosul C.F.R-ului, sa auzi scrasnetul de roti vechi, sa astepti 3 ore sau poate mai mult intr-un camp, sa degeri iarna stand pe o bancheta jegoasa si rupta intr-un compartiment in care viscoleste sau sa faci sauna in miresmele de vara; sa vina nashul rupt de beat sa-ti verifice biletul sau sa ia maruntisul de spaga... dulce Romanie! face parte din farmecul tau!...in peisaj a vrut sa se integreze probabil si neica amonimus. e doar un trist idiot rupt de civilizatie si de limbile romane care este ele... aici nu avem liane, poti pleca deci, spre urmare si in concluzie(sper ca ma intelege)...care este inapoi in jungla sa te bati cu pumnu'n cap.

Darie Ducan spunea...

Monica,

Hopa, ţi-ai facut si cont! E ca si cum ţi-ai fi adus papuci de casă, ca si cum ai fi din familie. Bun venit. Mai scrie pt. că îmi place cum o faci.